fredag 20. mars 2015

Pumpe za vode prodaja nekretnina bele

Pumpe za vode prodaja nekretnina bele

Kua od kamena sa podrumom 90 m2 i. Mihaila Bulgakova, iznad NIS-ove pumpe, stan sa spavaom sobom i loom. Jeftine Kue - Srbija - Prodaja Najpovoljnija ponuda za Kua - Srbija - Prodaja na tritu nekretnina. Prodaja kuca u Novom Sadu.

PVC stolarija od REHAU profila, bele boje, sa termo i zvuno izolacionim. Zasebno merno mesto za potronju vode sa sigurnosnim ventilima. Placevi, zemljite - Gradjevinski plac, asfaltni put, tu je voda struja i gas, do placa prilaz zemljanim. Kuca se nalazi na 300metara od izvora lekovite kisele ac 15 ari, ogradjen pod. Real House servis za nekretnine predstavlja lux kucu na prodaju u.

Pumpe za vode prodaja nekretnina bele

Aktuelna ponuda stanova - Fima Nekretnine - Agencija za prodaju. Poplava otetila stotine kua, pod vodom i pogoni. Elektrine pumpe 2 cola, 1.5kW jacina motora, 550l vode u minuti, pumpa. Programator, greja, pogonski elektromotor, termostat, pumpa za vodu, filter i dozirna posuda.

Prodaja Zemljita Podgorica

Maine i oprema za navodnjavanje Halo oglasi Mesto prodaje. Tri O Kragujevac Robna kua Kragujevac otvorena je 1. Zastupljen je kompletan program bele tehnike, audio i video tehnika, raunari. NA PRODAJU KUCA 170 KVADRATA IMA PRIZEMLJE GDE SE NALAZI. Na prodaju kompletna teretana u radu sa prostorom od oko 160 m2 sa 22 zasebne.

AAK:servis i prodaja pumpi za vodu i. Nova (nekoriena) pumpa za navodnjavanje Honda 3. Prodaja placeva do samog jezera na atraktivnoj lokaciji od 5 ari pa navie. Kua u naselju Bele vode, u okolini Prokuplja, povrina 160m2 u dva nivoa, dve. Prodaje se zemljite povrine 2452m2 u blizini centru grada,na. Prodaja - Bela tehnika, poreti, televizori, raunari.

Pumpe za vode prodaja nekretnina bele

11 ari placa u ulici Radivoja Koraca 10 (odmah iza benzinske pumpe ). Oglasi za prodaju delova i opreme za belu tehniku i kune aparate 1. Kue PROKUPLJE - GoHome pretraiva za nekretnine - oglasi na. Placevi na 3 km od centra grada od i 15000 Papiri 11 -Voda -Struja Detaljno.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.