torsdag 18. juni 2015

Lufttrykk terrengsykkel 29

En skikkelig vrpuss gjr at sykkelen din varer lenger og blir morsommere bruke. Continental Dekk Speed King 29x2,2 RS Svart - Dekk - Dekk Speed King 29x2,2 RS Svart. Dette med hjuldimensjon og dekk til sykkel er et mysterium. Debutanter br ha dempegaffel i Birken - 9. Trkk n Roll fikk inn 24 kandidater til de to stillingene.

P stier og veier syns vi at vi er bedre tjent med en vanlig terrengsykkel, men p turer i skogbunn. Slangelse dekk for terrengsykling Blodsmak Sportsklubb 14. Renholds- og smremidler som gir deg en tipp-topp sykkel gjennom vinteren. Det er nesten litt rart at det ikke flger en demperpumpe med nr man kjper terrengsykkel.

Slik fr du vrfin sykkel - NRK Livsstil - Tips, rd og innsikt 9. Det finnes piggdekk til terrengsykler med 26- og 29-tommershjul (husk at 29- tommer egentlig er 28-tommer og til hybrid og cyclocrossykler). Jeg veier for tiden 88kg, sykler p en 29 med 110mm vandring i begge.

Dekktrykk, typer og dimensjoner m

Lufttrykket i dekket p en terrengsykkel skal vre lavere enn. Ogs mulighet for lavere lufttrykk ved lik kroppsvekt p rytter, lavere lufttrykk i. Terrengsykling (XC) Terreng Sykler Trek Bikes Ringeklokker og horn til sykkel. Terrengsykkel 60 er p vei - bestill n. Systemsammenligning Merida Norge Ved sammenligne terrengsykler med tilsvarende hjul s er 29 hjul omtrent 12.

Er det en god id, eller br jeg heller betale litt mer for en med 29 tommer? I 2014 kom en ny hjulstrrelse som ble svrt populr, nemlig 27,5 eller 650b som den. England, Frankrike og Italia, gamle og store sykkelnasjoner, er aldri blitt helt enig. Med lavt lufttrykk (under 7-8 psi) syns vi sykkelen ble litt vinglete nedover. Ved 29 tommers hjul fr du strre kontaktflate med underlaget.


Hva slags hjul br jeg velge til terrengsykkelen? Gir dem muligheten med eventuelt bytte av dekk og justere lufttrykk. Tettere med pigger fra hele 361 til 402 i hjuldiametere fra 26 til 29. Nr det gjelder lufttrykk s er dette litt avhengig av vekt p rytter - jeg. Terrengsykler med superfeite dekk er rets strste moroklump i det norske. Noob trenger bli veiledet i valg av 1stesykkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.