mandag 24. august 2015

Kardanske pump e za navodnjavanje nis

Promet opreme za grejanje i vodovod Expont d.o.o je. Proizvoaa opreme za NAVODNJAVANJE Valmont Valley koji ima preko. Pumpa za navodnjavanje u Backom Petrovcu (Kocamaz) - Irrigation. Kapacitet pumpe je 1800 Lmin, maksimalna usisna visina je 7m, tezina pumpe je.

Prodaja pumpi za navodnjavanje (koje ce zadovoljiti i najzahtevnije. Maine i oprema za navodnjavanje Halo oglasi Najnoviji oglasi iz kategorije maine i oprema za navodnjavanje. Traktorske (kardanske) pumpe dolaze kao 1,2, 3 ili 4-stepene. Pumpe Srbija Sve vrste pumpi Preporuke za firme koje proizvode i prodaju pumpe iz delatnosti Pumpe.

Motorne pumpe za vodu - strana 1 - Od Igle Do Lokomotive Motorne pumpe za vodu - Najbolje cene i najbra isporuka u Srbiji - - Isporuka na kunu adresu - Veliki izbor pumpi za navodnjavanje. POLJOPRIVREDA OGLASI - Oprema za navodnjavanje Prodajem pumpu za navodnjavanje KUBOTA KGP 40E (made in JAPAN ). ARMEX VODNJAVANJE Naa ponuda opreme za navodnjavanje je podeljena u sledee grupe.

Oglasi za prodaju opreme za vodosnabdevanje i navodnjavanje 1

NovaMedia: Kategorija Pumpe za navodnjavanje Zahvaljujui velikom lageru, a posebno irokim asortimanom pumpi za vodu i opremom, u stanju smo da odgovorimo na svaki zahtev kupca. Pumpe za navodnjavanje 2 i 3 cola benzin i dizel takoe posedujemo i pumpe sa elektro. Za navodnjavanje - Pumpe za navodnjavanje - Prikolice - Rasipai.

Veliki izbor polovne i nove opreme za vodosnabdevanje i navodnjavanje. Polovne poljoprivredne maine, oprema za navodnjavanje Srbija. Silani kombajni - Maine za pripremu zemljita - Oprema za navodnjavanje - Plugovi. Lonce karburatora tomosove vodene pumpe i kosacice metalno, novo, cena- 490din. Servisna mrea Villager Ovlaeni serviseri imaju veliko iskustvo i znanje koje je neophodno za to efikasnije otklanjanje najrazliitijih problema.

Elektrine potapajue pumpe za navodnjavanje sa pogonom na struju. PROGRAM ZA SPORTSKE TERENE PROGRAM ZA VRRAVNJAKE PUMPE. Pumpe: BCP, CPG Viestepene centrifugalne pumpe: VP, VPL, VPD, VPR,. pumpe Ni. U Pirotu, a u Niu je kao mainska radionica poela sa radom. Polovni Traktor AGRIA cevi pumpe topovi sve na jednom mestu Dogovor). Irrigation pump system (Built by owner) -turkish pump Kocamaz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.