fredag 28. august 2015

Pumpe za navodnjavanje dizel oglasi

Pumpa za navodnjavanje sa dizel motorom tip 505 lombardinii,a druga sa benzinskim. I dizel)- pumpa za vodu (benzin) f50-110e- pumpa za vodu ( benzin) f75-115e- pumpa za vodu (dizel) f50. Visine (4.3 bara) 250 lit 51 met. Marka KLANG Motor LOMBARDINI dizel Model WP30 Made in ITALY Za. Pumpe - Honda Power Equipment Srbija Pumpe za vodu.

Vodu na dizel pogon, sa prenikom ulaza-izlaza od 3 Idealana za navodnjavanje vonjaka. Maine i oprema za navodnjavanje Halo oglasi Najnoviji oglasi iz kategorije maine i oprema za navodnjavanje. Pumpe za vodu - slap 800 pumpa za navodnjavanje ili za izbacivanje vode motorna pumpa je nova. Motokultivatori - 25 - Mali oglasi Uz kultivator idu i prikolica IMT, plug, pumpa za prskanje i maticice. Pumpa za navodnjavanje u Backom Petrovcu (Kocamaz) - Irrigation.

Uvoz i prodaja motornih benzinskih pumpi za vodu, prljavu vodu i mulj. Motorne pumpe za vodu - strana 1 - Od Igle Do Lokomotive Motorne pumpe za vodu - Najbolje cene i najbra isporuka u Srbiji. M - auto oglasi - prodaja novih i polovnih vozila. Agregati, Elektromotori, Pumpe i kompresori, Maine za obradu metala, Maine za obradu drveta.

Pumpe za vodu

Na sajtu je prikazano 148 novih oglasa u odnosu na poslednje auriranje. Pumpa za navodnjavanje oglasi Pumpe za navodnjavanje prodaja. Da li neko ima iskustva sa Kama pumpama? Pumpe za navodnjavanje 2 i 3 cola benzin i dizel takoe posedujemo i pumpe sa elektro.

Novi HONDA pumpa za navodnjavanje - MojAuto Novi Traktor HONDA pumpa za navodnjavanje - benziske i dizel pumpe za vodu od 6, 8 i 10 ks. Za vodu za navodnjavanje i zalivanje: pumpa HONDA benzinac 4T. Veliki izbor polovne i nove opreme za vodosnabdevanje i navodnjavanje. Pumpa za navodnjavanje prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Niki Oglasi Poljoprivreda Oglasi na sajtu auriraju se svakog dana.

Testirati kolicine goriva te ugao paljenja VP44 i VP30 pumpi. POLJOPRIVREDA OGLASI JAGODINA CUPRIJA PARACIN Prodajwm elektricnu pumpu za navodnjavanje s trofaznim motorom kapaciteta 1800 l domacinstva koja imaju el. PUMPA ZA NAVODNJAVANJE diesel i 39 rasprivaa. Prodajem motokultivator marke Lombardini, 10KS, dizel, sa pumpom za navodnjavanje. Lombardini - Navodnjavanje - PUMPA PN CFA 2 - 15LD 350.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.