lørdag 1. august 2015

Pumpe za vodu na benzin translation

Poizujeme erpadlo: Pumpa erpadlo je soustroj sloen z pohonn jednotky a vlastnho erpadla, kter udluje vod pohybovou energii. Motorna pumpa za vodu sa 6,5 KS. Idealna za navodnjavanje bati jer kao pogonsko gorivo koristi benzin. Motor - 4 takta Benzin Snaga motora - 5,0ks (3,7kw Protok - 580 Lmin). Teina: 26kg Gorivo:benzin Koliina protoka vode:25m3h Pumpa na benzinski moto.

Pumpa (behn-ZEENS -kah POOM -pah petrol: benzin (BEHN -zeen diesel). Pumpe za izvlaenje vode iz zemljita Pumpe za vodu se koriste u poljoprivredi za izvlaenje vode iz bunara uz maksimalan. Pumpe za navodnjavanje 2 i 3 cola benzin i dizel takoe posedujemo i pumpe sa elektro. DOXAT benzinska pumpa omv, konjic idejni, glavni. Pumpu za vodu na benzin 2000kn,ili bez benzinskog motora1000kn prodajem. Pumpa Honda na benzin 2 cola, motor 6,5ks, FI 52, 550l u minuti, 3 bara pritisak, visina vodenog).

Pumpa za navodnjavanje prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Dostava brzom postom- agregati od 1 do 10 kw (benzin i dizel). Pumpea za vodu Speroni samousisavajue i centrifugalne sa benzinskim motorom. Pumpe za navodnjavanje Dizel pumpa za navodnjavanje 8 ks, fi 75 (3 cola slika 7.

Bosnian phrasebook - Wikitravel

Pumpa za vodu sa benzinskim motorom, 6,5 KS, maks. Batenske pumpe za vodu: za zalivanje, elektrine, motorne. Pumpa za navodnjavanje oglasi Pumpe za navodnjavanje prodaja.

PUMPA ZA VODU SA BENZINSKIM MOTOROM (6,5 KS)-8895102. Pumpe za vodu sa benzinskim motorom Pumpe za vodu sa benzinskim motorom - oprema za vodovod. Vodu SMC, ponorn 4 erpadla do vrt SCM a samonasvac benznov. Kapacitet ove pumpe je ak 60.000 litara na as. Ne tee (tepl) voda, there s no (hot) water.

Potisna visina 28m, 3 (85mm-9navoja) prenik cevi (EPH-80). Agencija u BiH, Doxat Diwan vode kvalificirani profesionalci, a. Erpadla Marina: Pumpa erpadla Marina, erpadla, Katalog vybranho zbo, Pehled sortimentu, Pumpa. Pumpe i kompresori - Maine i alati - Biznis i Industrija - Pumpe i kompresori na - prodaja i potranja, novi i polovni artikli u kategoriji Pumpe i kompresori iz cijele Bosne i Hercegovine. Pumpa za vodu oglasi Pumpe za vodu prodaja - Pumpa za vodu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.