lørdag 7. november 2015

Motstaand elektronik imza alma

Türkiye Barolar Birlii Elektronik mza bavurusunun yapld resmi web sayfasdr. 5070 sayl Elektronik mza Kanunu ( tarih ve 25355 sayl). Tübitak, Akis, Kamu Sm, E mza Kurulumu, Ebys E mza Kurulumu - Duration: 22:06. E-mza PTT güvencesi ile e-imza almak isteyen müterilerimiz - Nüfus cüzdan, pasaport, sürücü belgesi gibi fotorafl ve kimlik yerine geen üzerinde TC kimlik. Kamu SM, Elektronik Sertifika Hizmetleri ve E-imza özümleri Nitelikli elektronik sertifika, SSL sertifikas, Zaman Damgas, Kod mzalama.

Turkcell Mobil mza ile ilemlerinizi slak imzayla yapyormu gibi. E-mza 2 Yl 169 TL KDV Dahil. Sertifikas ve e-imza kütüphaneleri konularnda özümler sunmaktadr. Türkye nne-dönüm sürecini hzlandrlmasna katk salayan E-Tura, kurumlarn ve bireysel kullanclarn eimzaya kolayca eriebilmesi iin. E-imza kimlik dorulamasn salayc nitelikli sertifikasyon servisler elektronik belge, veri ve donanmlarn güvenilirlik ve güvenliini salayc hizmetler. Turkcell Mobil mza Turkcell Mobil mza nedir?

Kiisel bilgilere eriim veya güvenlik gerektiren entegre elektronik hizmetlere eriim iin ifre, e-imza veya mobil imza gibi kimlik dorulama. Turkcell Mobil mza Mobil mza ile elektronik ortamlarda da kimliinizi kolayca ispatlayabilirsiniz. E-Tura, Bilgi Teknolojileri ve letiim Kurumu tarafndan yetkilendirilmi bir.

Avea Mobil mza

Elektronik imza oluturmak iin kullanlacak olan Nitelikli. Elektronik mza Satn Al e-imzaTR, BTK tarafndan yetkilendirilmi elektronik sertifika hizmet. Kamu kurumunda alan ve elektronik imzaya sahip olan memurlar ve e- imzalar.

E-imza Tantm 4 - 1 ub 2011. Cep telefonu ve GSM SIM kart kullanmak suretiyle 5070 sayl Elektronik mza Kanunu ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak slak. Kamu SM - Kamu Sertifikasyon Merkezi - Elektronik Sertifika Hizmet. E-Tura - EBG Biliim Teknolojileri ve Hizmetleri A. Adresinden ekil -1 deki Bavuru Portal giri ekranna ulalr.

Elektronik mza Mobil mza Kimlik Dorulama Turkcell Kurums Turkcell Mobil mza ile kurumsal müteriler elektronik imza ile kimlik dorulayarak zamandan kazanyor. TBB E-mza, Türkiye Barolar Birlii Elektronik mza e-imza. Elektronik mza le Giri Elektronik mza Nedir? Ahsnza ait elektronik imza kartnz ile kimliiniz dorulandktan sonra ileminize kaldnz yerden devam. Satn alnmak istenen e-imza paketine ait ödeme yaplr. Satn alma sürelerini Mobil mza ile yönetebilirsiniz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.